BD tuinderij De Stek

Locatie
Lelystad
Wij zoeken
Stagiair
Soort bedrijf
Tuinbouw
Hectare
3
Nevenactiviteiten
Boerderijverkoop
Onze wens

BD Tuinderij De Stek in Lelystad heeft stageplek

Demeter gecertificeerde tuinderij De Stek is op zoek naar een of twee stagiaires voor de maanden mei tot oktober van dit seizoen.

Op mooie zavelgrond telen wij zo’n 100 soorten groenten en klein fruit voor groothandel Odin, verkopers op boerenmarkten, een winkel in Amsterdam en de verkoop op eigen erf.

 

We zijn een klein maar gezellig team van twee eigenaren, twee medewerkers, een vrijwilligster en soms twee stagiaires uit Frankrijk.

We vinden het heel belangrijk dat er een goede en open sfeer is op ons bedrijf waar iedereen verantwoordelijkheid voor draagt. Het is hard werken maar ook goed uitrusten tijdens de pauzes waarin de tafel gedekt staat voor iedereen.

 

In de ochtend zijn we bezig met oogsten en klaarmaken van de bestellingen en in de middag meestal met schoffelen en wieden. Een keer per week gaan we planten (van Jongerius en soms van eigen opkweek) met een plantkar. We doen bewust veel handmatig.

 

Er is ruimte voor één persoon voor hele dagen of voor twee personen voor halve dagen en dan in ieder geval de ochtenden. Het aantal dagen kan in overleg. Naast eten en drinken bieden wij een stage vergoeding en is er eventueel de mogelijkheid tot overnachten.

 

Wil jij van alles leren over het tuinders vak, kan je aanpakken en ben je leergierig en enthousiast, stuur dan een mailtje naar 

Of bel gerust als je meer informatie wilt naar Lidia 06-26769045.

www.desteklelystad.nl

 

 

Interesse? Neem contact op via:

E-mail
Telefoon
0626769045

Traktor landgilde