Plaats oproep bij: Medewerkers bieden zich aan

WAT. Hier kun je een advertentie plaatsen voor het vinden van werk op een biologische boerderij, een boerderij met verbreding, verwerkingsbedrijf, winkel of handel. NB. Als startactie van deze website zijn alle plaatsingen in 2013 gratis!

VEREISTE. Het werken in de sector is gebaseerd op passende opleiding(en). Adverteren zonder aansluitende opleiding is weinig zinvol. Kijk daarom goed wat je kunt en wat je wilt. Reisafstand en woonplaats heb je ook goed doordacht. De advertentieruimte is vooral bedoeld voor mensen die een beroep in deze sector willen. Zzp’rs kunnen eveneens een werkaanbod doen (een dienstenaanbod is hier niet zinvol).

WAT GEBEURT ER. De advertentie moet je zelf opstellen. Na verzending ontvang je het verzoek om de tekst te bevestigen. Na 3 maanden volgt een e-mail met het verzoek te herbevestigen, te wijzigen of te verwijderen. Indien geen reactie, dan wordt de advertentie automatisch na 1 week verwijderd. Je kunt de tekst altijd zelf aanpassen of verwijderen. De advertentie wordt uitsluitend op ‘Landgilde’ getoond: er worden geen bedrijven benaderd of door de computer gezocht. Wij kunnen niet garanderen dat iemand je mailt of belt.

HOE IN TE VULLEN. Wat opschrijven? Schrijf je leeftijd, opleiding en ervaring. Vervolgens wel type bedrijf of werk je zoekt, en in welke regio en je woonsituatie. Vermeld eventuele beperkingen zoals gezondheid, reisafstand, of benadruk juist een bepaalde periode of bepaalde dagen in de week. Tot slot je contactgegevens met eventueel facebook of LinkedIn. Je schrijft in de ‘ik’-vorm, een voorbeeld ter inspiratie. In het veld ‘korte introductie’ schrijf je een wervende en korte samenvatting: deze woorden zien de bezoekers van de website als eerste, dus daar moet de kern in staan.

Voorbeeld advertentie. Ik, jongen van 23 jaar, de MAS Warmonderhof gedaan, biologische landbouw, specialisatie varkenshouderij. Ik zoek werk met verantwoordelijkheid in de biologische varkenshouderij. Ik ben voltijds beschikbaar. Nu woon ik in Dronten en ik wil verhuizen, het liefst als inwoning. Ik kan vanaf heden starten. In december 2013 wil ik een studiereis met mijn vriendin maken die dan afgestudeerd is in de kinderopvang. Erna wil ik graag opnieuw afspraken maken. Naam, e-mail Korte introductie: Ik kom van de Warmonderhof en ik zoek werk in de biologische varkenshouderij.

 Introductieregel
Volledige advertentietekst
Afbeelding:
Naam:
Emailadres
Selecteer begeleider:
Opleiding(en) Warmonderhof voltijd

 Warmonderhof deeltijd

 MAS

 HAS

 Kraaybeekerhof

 Landwijzer

 LBI-demetercursus

 Overig

Ik ontvang graag eventueel nieuws over deze site:  

Ik ben geen robot: