landgoed Scherpenzeel

IntroductieregelWAARSCHIJNLIJK VERVULD Ondernemend, communicatief en creatief in de Gelderse Vallei, een groene start voor jou?
Volledige advertentietekstOp landgoed Scherpenzeel wordt het park tussen Huize Scherpenzeel en de Lunterse Beek herontwikkeld. De oorspronkelijke overtuin, nu nog weiland, midden in een goed gebruikt wandelgebied, krijgt een productief-recreatieve functie. We zoeken een communicatieve en creatieve ondernemer (of twee) die het perceel van 3500m2 + evt. 6500m2, willen ontwikkelen en beheren.
Er zijn in de omgeving allerlei plannen en wensen voor mede-gebruik van de grond (schooltuinen, dierenweide, bijenstal, picknick, pluktuin e.d.) maar de basis wordt gelegd door een persoon, stel of team die aan de slag wil met de grond en daar een (deel)inkomen uit wil halen. Er zijn mogelijkheden voor groententeelt, (klein)fruit, (klein)vee, bloemen en meer, er is veel mogelijk.
Het perceel maakt onderdeel uit van een landgoed en de inrichting zal verwijzen naar het historische gebruik; gevoel en aandacht voor 'schoonheid' en enige strakheid zijn dus een voorwaarde. Door alle mogelijkheden voor samenwerking met de omgeving vraagt deze plek mensen met een sociale en communicatieve instelling.

Scherpenzeel ligt middenin het vierkant Leusden, Barneveld, Veenendaal, Maarsbergen en heeft bijna 10.000 inwoners.
Bedrijfsnaamlandgoed Scherpenzeel
Websitewww.facebook.com/parkscherpenzeel
Contact opnemenTerug naar het overzicht