Plaats oproep bij: Stagiaires bieden zich aan

Hier kun je een gratis advertentie plaatsen voor het vinden van een stageplaats op een biologische boerderij of een boerderij met verbreding.

De advertentie moet je zelf opstellen. Na verzending ontvang je het verzoek om de tekst te bevestigen. Na 3 maanden volgt een e-mail met het verzoek te herbevestigen, te wijzigen of te verwijderen. Indien geen reactie, dan wordt de advertentie automatisch na 1 week verwijderd. Je kunt de tekst altijd zelf aanpassen of verwijderen. De advertentie wordt uitsluitend op ‘Landgilde’ getoond: er worden geen bedrijven benaderd of door de computer gezocht. Wij kunnen niet garanderen dat iemand je belt. Het is een extra kans maar ga niet zitten wachten !

Wat opschrijven? De woonplaats of regio waar je een boerderij zoekt. Welk type bedrijf je zoekt en waarom. Welke school, welk opleidingsjaar, je leeftijd en de periode. Schrijf ook wat je leuk lijkt om te leren en of je in de stad of op een boerderij bent opgegroeid bijvoorbeeld. Je kunt ook voor stageplek in kinderopvang of zorg om een stageplek vragen. Ook alleen voor een vakantie- of rustperiode is denkbaar. Afsluiten met (voor- en/of achter)naam en e-mail. Eventueel telefoonnummer. Vermelding van je adres raden wij af. Advertentie in ‘ik’-stijl werkt het beste, een voorbeeld ter inspiratie.

Voorbeeld vrager
Ik kom uit Wageningen, en ik woon nu in Dronten want ik doe de MAS Warmonderhof, biologische landbouw, derde jaar. Ik ben een jongen van 20 jaar, en ik zoek een stage op een vleeskuikenbedrijf want ik leren hoe pluimvee en dierenwelzijn beter kunnen. Periode: mei en juni 2013. Je naam, e-mail en eventueel telefoonnr.Introductieregel
Volledige advertentietekst
Afbeelding (optioneel):
Naam:
Emailadres:
Ik ontvang graag eventueel nieuws over deze site: 

Ik neem deel aan de facebookgroep: Ja
 Nee
Ik ben geen robot: