Stadsboerderij De Sibbe

IntroductieregelStagiaires gezocht voor nieuwe stadsboerderij Sneek
Volledige advertentietekstHoi! Wij zijn Herma en Johannes en we zijn bezig met het opzetten van een stadsboerderij met 2,5 ha grond aan de rand van Sneek in een toekomstige nieuwbouwwijk. Wij gaan groente en fruit verbouwen en houden kleinschalig vee, waaronder Vredelinger kippen, paarden en een paar schapen. Ook komt er in de toekomst een kaasmakerij , horecagelegenheid en een experimenteerlokaal voor natuur & milieueducatie.

Wij kunnen in deze opstartfase vooral hulp gebruiken bij het ontwerpplan van de productietuin en voedselbos en eerste aanleg daarvan. Ook bij het opstellen van gezonde bedrijfsplannen rondom de verschillende bedrijfsonderdelen. Ook gaan wij aan de slag met nieuwe technieken zoals bioponics en warmtebuffers in de oude mestputten, waar ontwerpen en voorbereidingen voor getroffen moeten worden.

De stage is dus een combinatie van conceptuitwerking, ontwerp en eerste uitvoering. Je wordt meegenomen en mag meedenken in de processen met landschapsarchitecten, het ontwerp van de verbouwing van de ligboxstal en in het ontwerp van een bestemming op maat voor ons perceel met de gemeente. Een unieke kans om aan de wieg te staan van een bijzonder project!

Wij hebben een tweepersoons slaapkamer met eigen badkamer in onze boerderij indien nodig. We zitten op 5 minuten fietsen van Sneek.

We horen graag wie er interesse heeft in deze bijzondere stage!

www.stadsboerderijdesibbe.nl
info@stadsboerderijdesibbe.nl
Contactpersoon: Herma Lenten
Contactpersoon:Herma Lenten
Bedrijfsnaam:Stadsboerderij De Sibbe
Emailadres:info@stadsboerderijdesibbe.nl
Website:www.stadsboerderijdesibbe.nl
Contact opnemenTerug naar het overzicht